понеделник, юли 14, 2008

Един мъж на 33

Един мъж на 33 май се засегна, задето му казах съвсем обективна истина, която не би следвало да го обижда, защото е трудно да изиграеш природата, все пак.
Един мъж на 53 ми разправя да зарязвам това писане и да се прибирам най-сетне у дома, за да си почина.
Един мъж на 30 се върна, без, всъщност, да си е отивал. И изобщо не подозира колко се радвам и как ми липсваше, докато "отсъстваше".
Един мъж на 23 идея няма колко ще го прегръщам или бия, като се видим. То и аз нямам, впрочем.
Един мъж на 34 ще ме обича точно до края на вечността и нито миг по-малко.
Един мъж на 44 ме прегръща и целува, обяснявайки как аз съм най-умната и най-добрата студентка. Мда. Пред, има-няма, цялата публика на Националната опера.
И един мъж ще си получи заслуженото - рано или късно.

Етикети:

5 Comments:

Blogger Unknown said...

Последният не е на 19, нали?



Щото под "заслуженото" обикновено получавам шамари и хвърчащи саксии(май последното не се е случвало, защото напоследък майките обичат саксиите повече от децата си)

16 юли, 2008 15:36  
Blogger Eli Bakalova said...

Спокойно.
За да се стигне до отмъщение, значи трябва да съм насъбрала много и лични неща. И да си сгазил лука с танк, най-малкото - при това, многократно.

16 юли, 2008 17:35  
Anonymous Анонимен said...

Wyh(:) ), ne znaeh che nqkoj se razhovda s tankowe okolo teb we Els.Do kolkoto te poznawam na dali shte sa "shamari", pone ne i w bukwalniqt smisyl.Tyj kato ne sym gazil naposledyk nikakyw luk, praz ili tam kakwoto oshte moga da sgazq, hodq na wnimatelni podskoci kato katerik(myvka katerica sys neizlechimi umstweni problemi, reshih da poqsnq che tuko wiv nqkoj ne znae kakwo e katerik) se nadqwam da ne si wzimam zasluvenoto, oswen ako to ne se izgazqwa w paket pecheni(po wyzmovnost i soleni :) ) qdki(osnowno fastyci, no sled kato e za "zasluvenoto" sym gotow i na kompromisi :) )
Inache ti bqh obeshtal kartinki, ama presyhna rabotata, wremeto me precaka :(
Ae, do skiw ili kakwoto tam dojde :)

31 юли, 2008 10:44  
Blogger Eli Bakalova said...

Сега видях, че и ти си писал... бе, хора, като знаете, че не сте направили нищо, що се бутате, дето не ви е работа?
Познавате ме, знаете, че съм кротко добиче и наистина трябва да съм насъбрала много, за да се стигне до отмъщение.
Вече се чудя дали си заслужава, впрочем. Т.е. заслужава си, това е сигурно, само дето не се знае дали аз ще се почувствам по-добре след това. :)
Поздрави и, еМ, ако си идваш към СтЗ, хайде да звъннеш, а?

11 август, 2008 01:24  
Anonymous Анонимен said...

He he,
Ako si zabelqzala, edinstwenoto za koeto se butam e fastyci( otricatelno ot towa move da e oshte nqkoj drug pryst loj wyrhu inache delekatnoto mi Apolonowo telce :) )
Inache za St. Zag ne znam Els, iska mi se, ama ne znam do kolko shte imam wreme.Za dobicheto si nqmam i ideq(nito kato wid, nito kato nraw :) ), imam nqkolko begli stranichni nabludeniq, no ne moga da si izwadq zakluchenie, pone za sega.Obeshtawam ti obache kogato sybera dostatychno material da ti kava do kakyw izwod sym stignal :)
Ae, az za sega se bechwam, bb

11 август, 2008 10:05  

Публикуване на коментар

<< Home