четвъртък, декември 29, 2011

Merry Crisis and a Happy New Fear!

...обаче няма да ви депресирам.
Вместо това ще ви пожелая да разчистите пътищата пред себе си през идната година, да не изневерявате на онова, което вярвате, че сте и на истински важните неща за вас. Да подредите приоритетите си и да инвестирате времето и усилията си в неща, които биха ви донесли удовлетворение и които ви карат да се чувствате живи.
Това понякога иска жертви; това понякога предлага тестове и настоява да се подложите на тях. И искрено се надявам да си струва - защото ако това не си струва, то и останалото е без значение. Абе... уотевър.
Не мога да пропусна още две неща - едното съм го писала и преди тук - през 2012 внимавайте с мъжете/жените от типа "по-добре този/тази, отколкото никой/я" и бъдете по-малко жестоки с мъжете/жените от типа "по-добре никой/я, отколкото този/тази".
И - съвсем накрая, понеже едва ли ще пиша пак тази година - една прекрасна, прекрасна песен, която чух за пръв път тази вечер благодарение на много скъп за мен човек и която си представям в компанията на горещ шоколад, хубава книга, пълно щастие и безгрижността, присъща само на необременения с екзистенциални терзания, ум. Въпреки липсата на огромна част от изброените от мен неща в момента, песента пак ме влюби. Просто е разкошна.
От мен толкова за тая година. Радвам се, че (поне до известна степен) се върнах. Хора... бъдете щастливи. И внимавайте какви ги вършите. Или пък не. И когато видите някой да скита, не мислете непременно, че се е изгубил.

Етикети:

1 Comments:

Anonymous Анонимен said...

Merci Els,
Weseli praznici i na teb(weche sym wdignal ryce da obshtuwam s teb oswen chrez bukwi(naqdwam se ocenqwash vertwata, imajki na predwid bukwofobiqta mi !!! :P
)), taka che weselo posreshtane na 2012 i shte se chuem/pishem po-kysno :)
Pozdrawi,
M
P.S.Wesela i slynchewa 2012-ta i na wsichki koito chetat towa i imat/nqmat shtastieto da me poznawat :)

30 декември, 2011 12:36  

Публикуване на коментар

<< Home