понеделник, февруари 16, 2009

Когато нещата вървят наобратно...

.. когато наистина чувстваш се зле... Сещате ли се - много адекватна песничка.
Но тъй като ще си говорим за неща, които вървят наобратно, да ви питам - може ли да ви е безобразно светло и хубаво, макар всичко да сочи, че следва да ви е съвсем "наобратно"?
Да, сесията продължава и да, изглежда все по-безкрайна. И да, писна ми да уча - и да, нямам време за куклен театър, щото много успешно и крайно мазохистично си ангажирах съботите и неделите. Ей така, колкото да съм сигурна, че нямам почивен ден.
Точно тая вечер си имам поводи да ми е криво, напоследък спя малко и, изобщо, не е сега моментът да светя като АЕЦ. Ама на'. Шебекът си е шебек.
Преди време писах, че пътечката е ясна и че ще си я павирам с търпение и вяра. Само дето, водена от сляпото убеждение, че пътят е само напред, не се бях обръщала назад и не знаех, че след (или, всъщност, редом с) мен вървят още хора. Които, представяте ли си, вярват. Вярват, бе.
Бележка - трябва да се оглеждам по-често. Сега отивам да се донасмея (ама че дума!), ако, междувременно, ченето ми не се откачи, разбира се.

Етикети:

3 Comments:

Anonymous Анонимен said...

Yo Els,
Ako pitash men, w momenta w kojto imash twyrde mnogo swobodno wreme nqma da movesh da zaspish, taka che pri teb krygyt se zatwarq(pone az ne sym chuwal da kazwash neshto ot sorta:"Ej tiq 2 meseca samo se motah i choplih semki na balkona ;) ")
Ako iskash move da idem da gledame Ice Age 3, kogato(ako) izleze na golemiqt ekran(znam che mn mn ne hodish na kino, ili pone taka sym chuwal, ama za katericata se nadqwam da naprawish izkluchenie :) Shte goworq i s drugite i mislq che move da se posyberem hora(stiga wsichki da sa w BG i tazni takiwa razbira se :) ))
Stiga tolkowa ot men za sega(towa che shte dosavdam i za napred e qsno, taka che mislq sled toq post weche da go spestqwam :D )
bb

24 февруари, 2009 12:41  
Blogger Eli Bakalova said...

Em, stava, s teb sum. Zabeleji obache kakvo izkliuchenie shte napravia, naistina.
Sega sum u doma i, chestno, razmazvam se ot kef. Tia dni spia po 12 chasa na den i prostooo... stanala sym na meche ot sun.
Tia dni si idvam i shte se razberem. Na men mi se hodi i na kunki, ama...
Anyway, kato chuesh za datite za Ice Age, samo kaji.

25 февруари, 2009 12:30  
Blogger terlichko said...

Zdr Els,
Ice Age 3 e weche po kinata,
drasni mi nqkoj red na mail/skype
za da movem da se ugoworim.

09 юли, 2009 08:07  

Публикуване на коментар

<< Home