петък, март 06, 2009

За какво мечтаят хората?

Каква новина може да ги накара да настръхнат? Може би предстоящ концерт на Мадона или "Пейн"? Нова кола? Послушна, мила, нешвъклива ниска жена с плоска глава и липсващ преден зъб? Да имат много пари? Съседът им да се пукне от яд, завиждайки за благосъстоянието им?
Дали пък не мечтаят за нови светове, паралелни вселени, край на войните и глада? Или пък сънуват, че получават "Оскар"? Или че стават Мис Юндола или нещо от сорта?
Дали не си представят, че целуват Спайдърмен - нали се сещате, онази целувка, с главата надолу... Или че мъжът им е Брад Пит, а те самите приличат малко нещо на Анджелина Джоли (тъй де, или обратното)?

Аз пък си мечтая онова, което научих днес, да се окаже вярно и този спектакъл наистина да се осъществи. И тогава Кирякос ще има бутилка уиски от мен, а съседът - всички причини да се пукне от яд, но няма да го знае и, вместо това, ще се кефи звучно на мачовете от родното първенство, докато жена му - онази с плоската глава - отваря бутилка бира със зъби. Понякога на човек му трябва съвсем мъничко, за да бъде щастлив. Наистина.
А аз съвсем нямам мерак да ставам Мис Юндола.

Етикети: ,

2 Comments:

Blogger Unknown said...

what the fuck is Юндола 0.o

06 март, 2009 23:21  
Blogger Eli Bakalova said...

Е, не, Ир, не ми казвай, че не знаеш що е Юндола! То не, че е задължително, де, ама е една много прекрасна местност между Рила и Родопите. Малко... помашка България се пада - на 16 км над Велинград и на 23 под Белмекен, ако това обяснение е окей. :)
http://paper.standartnews.com/archive/2004/08/01/supplement/s4157_11.htm
'Ма няма да се класирам за мис там, така или иначе. :)

06 март, 2009 23:35  

Публикуване на коментар

<< Home